Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Seksioni i prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 003/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike të FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për riparim të hapësirave të djegura dhe të dëmtuara (zyrave) në Komunën e Kumanovës.
Më në detaje mund të informoheni në këtë LINK.

Back to top
Големина на фонт