Njoftim – prokurimi publik

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Seksioni i prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 002/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave përmes faqes elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Vendosjen dhe mirëmbajtjen – pastrimin e toaleteve të lëvizshëm në lokacione të ndryshme në Kumanovë.
Më në detaje mund të informoheni në këtë link.

Врати се на врвот
Големина на фонт