Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NP “Kumanova – Plan” – Kumanovë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

NP “Kumanova Plan” nënshkroi Marrëveshje bashkëpunimi me Fakultetin e Arkitekturës, Inxhinierisë së Ndërtimit dhe IZIIS pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup. Në ceremoni ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Komunës së Kumanovës Dimitrievski. Këto marrëveshje mundësojnë thellimin e bashkëpunimit në fushën e planifikimit urban, arkitekturës, ndërtimit dhe mbrojtjes së trashëgimisë kulturore.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст