Општина Куманово со поддршка за "Пикник Рок Фест"

Општина Куманово со поддршка за "Пикник Рок Фест"


Општина Куманово и градоначалникот Зоран Дамјановски во интерест на граѓаните го поддржаа фестивалот Пикник