Отворена училишна спортска сала во ОУ Х.Т.Карпош

Отворена училишна спортска сала во ОУ Х.Т.Карпош


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска ја пушти во употреба новата Училишна Спортска Сала во училиштето Х.Т.Карпош (населба Перо Чичо).Повеќе од отварањето на оваа сала погледнете во галерија.