Pajisje kompjuterike dhe elektronike për “Porosia jonë”

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski në kabinetin e tij i priti përfaqësuesit e OSBE – së. Së bashku e vizituan qendrën e personave me pengesa intelektuale “Porosia jonë” ku donuan pajisje kompjuterike dhe elektronike.  

Врати се на врвот
Големина на фонт