Пакетчиња за децата од Детско одделение


Денеска по повод Новата година, Градоначалникот Зоран Дамјановски им подари пакетчиња на децата во градската болница. Заедно со Дедо Мраз им посака многи здравје, среќа и безгрижни детски денови во Новата 2015 година. Инаку денеска се израдуваа вкупно триесет деца кои беа сместени на детското одделение.