Po punohet intensivisht në infrastrukturën e qytetit

Vazhdon puna intensive e infrastrukturës rrugore dhe komunale në qytet. Gjatë ditëve të kaluara ka përfunduar kanalizimi atmosferik në rr. JNA, kurse terreni po përgatitet për bekatonizim. Në vazhdë është ndërtimi i trotuarëve në lagjen Babin Doll, si dhe mirëmbajtja verore e rrugëve.

Врати се на врвот
Големина на фонт