Po punohet në ndërtimin e kanalizimit fekal dhe riparimin e rrugëve

 – rr. “Stacioni hekurudhor” – Insdustriale – Riparimi i një krahu të kanalizimit fekal dhe shtresë e re e asfaltit.

  • Ka përfunduar faza e fundit e ndërtimit të kanalizimit fekal në rr. josko Ilievski me gjatësi prej 1368 m.
  • rr. 6  Prilli dhe kanalizimi fekal në f. Kojnare e Poshtme

 

Врати се на врвот
Големина на фонт