Покана за информативен ден по повод отпочнување на изработка на ЛЕАП старегија за општина Куманово

Покана за информативен ден по повод отпочнување на изработка на ЛЕАП старегија за општина Куманово


Во рамките на Проектот Заедно градиме мулти-еко доверба кој Општина Куманово го имплементира во соработка со Општина Старо Нагоричане, а во рамките на Програмата за меѓуопштинска соработка на УНДП, на 22 Септември (четврток) 2011 година во 11:00 часот во Кружната Сала на Советот на Општина Куманово (зграда на поранешен Комитет, први спрат) ќе се одржи Информативен Ден на кој ќе бидат презентирани активностите во делот на изработка на ЛЕАП стратегијата за Општина Куманово. Ќе ни биде чест и задоволство да бидете дел од настанот. За сите заинтересирани во прилог е Агендата за настанот.

Во продолжение можете да ја погледнете агендата на македонски и албански јазик