Политика на приватност


Почитуван посетител,

Ни претставува чест и задоволство што покажавте интерес и ја посетивте нашата веб-страница.
Во согласност со Законот за заштита на лични податоци, Општина Куманово  Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени.
Податоците никогаш нема да бидат објавени во било каков медиум или поделени со друго трето правно односно физичко лице.

Со почит,
Општина Куманово