Посета на представници на Ромската заедница во Општина Куманово


По повод Меѓународниот ден на Ромите, 8-ми Април, Градоначалникот на Општина Куманово Зоран Дамјановски ги прими претставниците на Ромската заедница.

 

DSC_0364 DSC_0363 DSC_0351 DSC_0348 DSC_0346