Посета на претставници од Франција на општина Куманово


Градоначалникот Зоран Дамјановски оствари средба со Госпоѓа Изабел Марки – Барбо, нова Советничка за соработка и култура во Амбасада на Франција и Директор на Француски институт во Скопје. На средбата беше разговарано за досегашната соработка меѓу двете замји, како и заеднички проекти за во иднина.