ПРЕС НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО

ПРЕС НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО


На вчерашната шеесет и втора седница на советот на Општина Куманово имаше жестока расправа меѓу Претседателот на Советот Виктор Цветковски и координаторот на советничката група на ВМ