Пуштање во употреба на улиците „Иван Горан Ковачиќ„и „Љубица Мијалковиќ„

Пуштање во употреба на улиците „Иван Горан Ковачиќ„и „Љубица Мијалковиќ„


Во рамките на одбележувањето на „11 Ноември „ ден на градот, вчера беа пуштени во употреба улиците „Иван Горан Ковачиќ„ и „Љубица Мијалковиќ„ во населбата Зелен