Пуштени во употреба улиците „Жикица Јовановиќ – Шпанац„ и улица „4„ во село Черкезе

Пуштени во употреба улиците „Жикица Јовановиќ – Шпанац„ и улица „4„ во село Черкезе


По повод празникот„11 Ноември„ Градоначалникот Зоран Дамјановски пушти во употреба асфалтираните улици: “Жикица Јовановиќ – Шпанац“ во Тоде Мендол улица  “4“ село Черкеско.За асфалтирање на  кракот од улицата „Жикица Јовановиќ – Шпанац„потрошени се 2.5 милиони денари, а за во Черкезе  6.600.000 денари.Градоначалникот денеска ја посети и улицата “Васа Пелагиќ“ каде е изградена водоводна и канализациона мрежа, а улицата ќе се асфалтира во должина од 300 метри.