Реконструкција на улицата „Крушевска Република“


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска ја посети улицата „Крушевска Република“ , на која се изведуваат градежни работи во рамките на проектот за реконструкција на повеќе улици низ општината.DSC_0240 DSC_0248 DSC_0249 DSC_0251 DSC_0264 DSC_0272 DSC_0280