Реновирани две училишта во Општината


Денеска свечено беше пуштен во употреба реновираниот дел на училиштата ООУ„Браќа Миладиновци„ и ООУ „Наим Фрашери„.На отварањето присуствуваше и Градоначалникот Зоран Дамјановски заедно со претставници на општинската администрација.