Riparimi i rrjetit të kanalizimit në 54 lokacione të Komunës së Kumanovës

Përfundoi projekti për “Rehabilitim dhe ekstension të rrjetit të kanalizimit në Kumanovë”. Mjetet, në vlerë 4 milion euro, janë siguruar nga Bashkimi Evropian përpes IPA Programit. Me këtë projekt janë përfshirë 54 lokacione në territorin e Komunës së Kumanovës.

Врати се на врвот
Големина на фонт