Се чистат улиците од снег


Од вчера на територија на Општина Куманово започна чистењето  на улиците од снегот. Денеска  сообраќајот се одвиива нормално, но будно се следи состојбата   на патиштата и навремено  се интервенира. Според Градоначалникот Зоран Дамјановски навреме е одпочнато со отстранување на снегот од улиците и засега се се одвива по нормален тек.