Shënohet 147 vjetori i lindjes së Goce Dellçevit

Gjimnazi “Goce Dellçev” sot me program solemn e shënoi 147 vjetorin e lindjes së revolucionarit Goce Dellçev.

Kryetari Maksim Dimitrievski dhe Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska së bashku me përfaqësuesit e administratës komunale vunë lule të freskëta te busti i shkollës.

Врати се на врвот
Големина на фонт