Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet patronati i SHFK “Kristijan Karposh”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, SHFK “Kristijan Karposh” – Kumanovë, në mënyrë solemne e shënoi festën e patronatit, 76 vjetorin e rënies së patronit, komandantit partizan, Karposh, nga Kumanova.
NË këtë manifestim solemn morën pjesë kryetarja e Këshillit, Atina Murgashanska dhe përfaqësues të Sektorit të Arsimit pranë komunës.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст