Слаѓана Ѓорѓиевска

Слаѓана Ѓорѓиевска


Слаѓана Ѓорѓиевска е родена на 10.03.1968 година. По професија е медицински техничар-лаборант. Член е на Советот на Општина Куманово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.