Средба на ЦУК и Градоначалникот Зоран Дамјановски


Директорката на центарот за управување со кризи Сузана Салиу денеска ја посети Општина Куманово. Заедно со Градоначалникот Зоран Дамјановски и претстваници на повеќе институции разговараа за третман и пружање на помош на бегалците на Табановце.