Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim pune i Komisionit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Një tryezë e rrumbullakët me temë “Tejkalimi i multikulturalizmit paralel dhe krijimi i komunës interkulturore, për të promovim të vlerave shoqërore dhe rëndësisë së bashkëjetesës” u mbajt sot. Tryeza u organizua nga Komisioni për marrëdhënie ndërmjet bashkësive i Këshillit të Komunës së Kumanovës.

Në takim u prezantua njëri nga shumë aktivitetet e parapara me Programin e KMNB për vitin 2020.

Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski dhe Kryetari i Këshillit Komunal, Atina Murgashanska, patën fjalimet e tyre.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст