Takimi i Kryetarit Dimitrievski me përfaqësuesit nga Fakulteti i Menaxhimit të Inxhinierisë FIM – Beograd, Serbi

Sot në Komunën e Kumanovës ekipi përfaqësohet nga prof. të tjerët. Vladimir Tomashevich – Fakulteti i Menaxhimit të Inxhinierisë FIM Beograd, Serbi, pati një takim me kryetarin Maksim Dimitrievski. U diskutua zhvillimi i rajonit në fushën e arsimit, energjisë dhe zhvillimit të sektorit privat. FIM në periudhën e ardhshme do të japë bursë për studime pasuniversitare në një nëpunës administrativ nga Bashkia e Kumanovës, si dhe bursa në të gjitha shkollat ​​e mesme të Bashkisë.

Врати се на врвот
Големина на фонт