Takimi letrar – Gjuha maqedonase dhe Bllazhe Koneski

IPK Biblioteka “Tane Georgievski” – Kumanovë, në bashkëpunim me Kryetarin dhe Këshillin e Komunës së Kumanovës, organizojnë takimin letrar – Gjuha maqedonase dhe Bllazhe Koneski.

Në Program është promovimi i dy librave kushtuar Bllazhe Koneskit nga autori Prof. Dr. Vera Stojçevska Antiq. Promotor i librit do jetë Prof. Dr. Dimitar Pandev. Në këtë ngjarje është paraparë edhe interpretimi i disa fragmenteve nga librat, pika muzikore, si dhe fjalë rasti e autorit të librave Prof. Dr. Vera Stojçevska Antiq. Kjo ngjarje do të mbahet më 2 mars (e premte), në Shtëpinë e Zejtarëve – Kumanovë, duke filluar nga ora 12:00.

Врати се на врвот
Големина на фонт