Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Të hënën dhe të martën spërkatje kundër rriqrave

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 20 dhe 21 gusht (e hënë dhe e martë) në territorin e qytetit do të bëhet dezinsektimi kundër rriqrave. Qëllimi i këtij trajtimi është parandallimi i përhapjes së sëmundjeve ngjitëse ku si vektorë paraqiten rriqrat.

Me dezinsektim do të përfshihen sipërfaqet e gjelbërta dhe lulishtet publike në qytet, me theks të veçantë gjelbërimi afër kej – it të qytetit, institucioneve publike, sheshi dhe parqet e qytetit. Sipërfaqet e trajtuara do të shënohet dhe nuk preferohet qëndrimi më i gjatë në to, si për njerëzit ashtu edhe për kafshët, posaçërisht menjëherë pas përfundimit të trajtimit.

Nëse nuk lejojnë kushtet atmosferike që të bëhet dezinsektimi, atëherë trajtimi shtyhet për të nesërmen.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст