Тони Трајковски

Тони Трајковски


ТОНИ ТРАЈКОВСКИ

Тони Трајковски е роден 15.10.1964 година. По професија е геодетски техничар. Член е на Советот на Општина Куманово од редовите на коалиција ВМРО-ДП и ТМОРО ВЕП.