Трето прскање против комарци

Трето прскање против комарци


Се известуваат сите граѓани дека на ден 20.08.2013 година (вторник) во градското подрачје на Општина Куманово во раните утрински часови ќе се изврши трето авионско прскање против комарци во времетраење од 05 до 08 часот.Пчеларите да си превземат соодветни мерки за заштита на пчелите.Во случај да не се изврши авионското прскање поради лоши временски услови, истото се одложува за наредниот ден.