Tribunë me rastin e Ditës Botërore të Romëve

Me rastin e 8 Prillit – Ditës Botërore të romëve, në shtëpinë e Zejtarëve në Kumanovë, u mbajt tribunë ku ishte i pranishëm dhe mbajti fjalim Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт