Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U hap Kolonia e Pikturave “Kumanova” 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski sot i vizitoi artistët që arritën në Qendrën Memoriale KAÇKM në Pelincë, në Koloninë e 46 – të ndërkombëtare të pikturave “Kumanova” 2019.

Sivjet marrin pjesë artistë nga Maqedonia e Veriut, Serbia, Bullgaria dhe Bosnja e Hercegovina: Nikola Pijanmanov, Mila Trendafilovska, Ivana Nsateski, Milena Stankov, Nagja Milivojeviq, Branko Jevqiq, Antonija Fingarova, Petar Çuçuligov, Savu Rupiq, Ivana Markez Filipoviq, Marija Micova, etj.

 

Back to top
Големина на фонт