U mbajt takimi letrar – Gjuha maqedonase dhe Bllazhe Koneski

Kryetari i Komunës së Kumanovës ishte i pranishëm në promovimin e librave të autorit Prof. Dr. Vera Stojçevska Antiq, kushtuar Bllazhe Koneskit. Këtë njare e organizoi IPK Biblioteka “Tane Georgievski” – Kumanovë në bashkëpunim me Kryetarin dhe Këshillin e Komunës së Kumanovës.

Promotor i librit ishte Prof. Dr. Dimitar Pandev, kurse në këtë promovim u interpretuan fragmente të librave, pika muzikore. Kurse fjalë rasti mbajti edhe autori i librave.

Врати се на врвот
Големина на фонт