Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vendosen pajisje të reja urbane

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës filloi me vendosjen e pajisjeve të reja urbane në qendër të qytetit. Deri tani janë vendosur rreth njëzetë ulëse të reja dhe shporta të mbeturinave në dy sheshet e qytetit. Planifikohet të vendosen rreth 100 të ngjashme në periudhën e ardhshme.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст