Viti i Ri Kinez

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, mbajti fjalë rasti në manifestimin e organizuar me rastin e Vitit të Ri Kinez. Në këtë manifestim ishte i pranishëm edhe Ambasadori Kinez, përfaqësues të Shoqërisë për miqësi bashkëpunim maqedono – kinez (SHBMK) dhe një numër i madh i qytetarëve.

Врати се на врвот
Големина на фонт