Во среда ќе бидат доделени плакетите на најдобрите компании во Куманово

Во среда ќе бидат доделени плакетите на најдобрите компании во Куманово


Во среда во ресторанот „РИМ – ПАРИЗ„ со почеток во дваесет часот, на најдобрите три компании од градот ќе им бидат доделени плакети, за најуспешни фурми во 2012 година.Според анкетата на граѓаните која беше спроведена на инернет страната на Општината,прво место со вкупно 470 гласа освои месната индустрија „Екстра меин„.На второ место е фирмата „Мега„, а на трето е „Еуро Колеџ„.На овој коктел се поканети сите фирми кои учествуваа во изборот, а на најуспешните плакетите ќе им ги врачи гардоначалникот Зоран Дамјановски.