Забава за матурантите од градот

Забава за матурантите од градот


Традиционално како секоја година, така и оваа Градоначалникот Зоран Дамјановски и Советот на Општина Куманово, организираат забава за матурантите. Оваа година журката ќе се одржи на 19.05.2012 година (сабота), со почеток во 20:00 часот , во Касапски круг. За забавата ќе се погрижат бендовите ТOXIC MIND, EPTEN,како и познатите диџеи Dj Djarto, Dj Bukaca, Dj Architech i Dj Nikifor.