Zgjedhja e sportistit më të mirë për vitin 2017

Në organizim të Lidhjes Komunale të Sporteve, dhe me përkrahje të Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, u bë zgjedhja e sportistëve më të mirë për vitin 2017 nga qyteti ynë. Më të mirëve kupat ua shpërndau Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт