Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Амбасадори во посета на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денес Општина Куманово беше домаќин на дел од дипломатскиот кор. Средбата беше од пријателски карактер, а во посета беа Амбасадорите на Црна Гора, Хратска, Словенија, Србија, Европската Унија и НАТО.

Средбата беше проследена со настан oрганизиран од граѓански здруженија кои се грижат за зачувување на кумановската традиција, каде што амбасадорите беа запознаени со локалните традиции.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст