Амбасадорката на БиХ во посета на Општина Куманово


Амбасадорката на Босна и Херцеговина Лепа Бабиќ денеска беше во прва официјална посета на Општина Куманово. Со Градоначалникот разговара за меѓусебна соработка и разменија искуства за повеќе свери на работа. Двете страни се договорија соработката да продолжи со тенденција за остварување на заеднички успеси.