Асфалтирање на пат во село Табановце и изградба на потпорен ѕид во село Сопот


Градоначалникот Зоран Дамјановски со претставници на општинската администрација денеска го посетија Табановце, каде што беше пуштен во употреба новиот асфалтиран пат како и село Сопот, каде што во тек е изградбата на потпорен ѕид.