Пристап до информации од јавен карактер

 
Барањето за информации од јавен карактер можете да го ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ.
Лице одговорно за информации од јавен карактер:
Бисера Арсовска
Раководител на Одделение за информирање и односи со јавноста 
Број на телефон: 031 475 827
E-mail: [email protected]
                  [email protected]

           Офицер за заштита на лични податоци
                    Јовицa Димковски        Раководител на одделение за
        човечки ресурси
     Број на телефон: 031 475 814
          Еmail:[email protected] 

Прирачник за поддршка на лица со попреченост при остварување на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер (ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ)

Врати се на врвот
Големина на фонт

Анкета за истражување на урбаната мобилност во градот Куманово

ОДГОВОРИ НА АНКЕТА!