Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Вечер на руска музика” на Дуото пијано Марко и Милена Митковски

Вечерва во Занаетчиски дом се одржа концерт на Дуото пијано Марко и Милена Митковски, под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово. На едночасовниот концерт под наслов “Вечер на руска музика” беа изведени дела од руските композитори: Korsakov, Tschaikovsky, Rachmaninoff, Arensky, Prokofiev и Borodin. На концертот присуствуваа секретарот на Општина Куманово Гелевски и членови на Совет на Општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст