Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски и Претседателот Пендаровски во посета на ООУ “Толи Зордумис”  

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски го посетија ООУ “Толи Зордумис”. Во ова училиште преку проектот Нансен модел за интеркултурно образование се одвиваат воннаставни активности, кои ги интегрираат учениците, родителите и наставниците од различни етнички заедници преку современ воспитно – образовен процес.

Целта на овој проект е еднакво општество за сите без јазични бариери.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст