Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот на Елин Пелин во посета на Општина Куманово

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска оствари работна средба со Градоначалникот на Општина Елин Пелин, Република Бугарија Ивајло Симеонов, ко е и претседател на Здружението на општини во Бугарија. Целта на средбата беше можната соработка помеѓу двете општини и унапредување на заемните односи на поле на културата, спортот и економијата.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст