Градоначалникот подари пакетчиња на децата на детско одделение во болница


Традиционално, како и секоја година, Градоначалникот Зоран Дамјановски заедно со претставници на општинаската администрација го посети детското одделение во градската болница каде што им подели пакетчиња на најмалите.