Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Димитриевски на средба со заменик амбасадорот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје

Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски денеска имаше работна средба со заменик амбасадорот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје Џефри Голдстајн и неговите соработници: Алексеј Гавриш, Лука Сасо и Еркан Хасан. На средбата се разговараше за функционирањето на локалната самоуправа, како и за претстојната работилница, која ја организираат Националниот Демократски Институт – Северна Македонија и Мисијата на ОБСЕ во Скопје, на тема “Обезбедување кохезија – градење соработка, транспарентност и отчетност во општинското управување”, на која ќе присуствуваат градоначалникот, претседателката и членови на Совет на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст