Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доделена донација на ТППЕ Куманово

Денеска претставниците на компанијата ИЦС Системи-Р Чешка, подружница Охрид доделија донација наменета за ТППЕ Куманово,  од 25 противпожарни униформи за гаснење на пожари на отворен простор. Оваа донација ја примија надлежните од ТППЕ, а присуствуваа и претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст