Донација на слики од Фондација за Култура и Спорт на „Порака наша“


Денеска од страна на Фондација за Култура и Спорт при Општина Куманово на дневниот центар на лица со попреченост „Порака наша“ им беа подарени слики.

DSC_0628

DSC_0630

DSC_0631

DSC_0632

DSC_0646

DSC_0645

DSC_0644

DSC_0643

DSC_0640