Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Донација од Чешка Амбасада за ООУ „Вера Которка„ село Клечовце

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Амбасадорот на Република Чешка, Господинот Мирослав Томан, заедно со Градоначалникот Максим  Димитриевски го посетија училиштето „Вера Которка„ во село Клечовце. Целтта на посетата е донацијата на амбасадата  за нова фасада на училишната згрда, за поставување на  петнаесет нови прозорци и изградба на четири тоалети за училиштето.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст